”Det är tydliga kommandon vad som gäller, härlig och lättsam stämning mellan personalen och våra chefer.”

11 januari 2020

Med erfarenhet från tidigare assistansbolag så hade jag inga direkta förväntningar på Kolmårdens personliga assistans, utan jag hamnade hos företaget precis som när man köper grisen i säcken. Hos uppdragsgivaren var jag medveten  om vad som gällde och det var just därför jag blev så pass intresserad av att söka just det jobbet. Jag snokade lite på företagets hemsida innan och tänkte att ”det ser väl seriöst ut”.

Och visst är det ett seriöst företag, precis som tidigare företag jag jobbat för. Men efter en tid anställd på Kolmårdens personliga assistans så har jag tydligt lagt märke till vad det är just som utmärker detta företag. Uppdragsgivaren är i full fokus givetvis, men det är även vi – vi anställda. Jag har aldrig varit på ett jobb där man lägger fokus på att de anställda är de som är viktiga i ett företag, är inte personalen nöjd så blir jobbet inget bra genomfört.

Det är tydliga kommandon vad som gäller, härlig och lättsam stämning mellan personalen och våra chefer. Jag vet att man inte ska prata öppet om löner, men bara en sådan sak är svår att inte jämföra. När jag jämför med tidigare så ska ni veta att jag sitter och ler, stort.

Man bör känna sig trygg på ett jobb, oavsett om det är inom restaurangbranschen, på ett lager eller som personlig assistent. Jag känner mig trygg inom detta företag. Det finns inga väggar mellan personalen och cheferna, och låsta dörrar har alltid gått att öppna. När man beskriver detta företag för andra vänner som även dom jobbar inom personlig assistans, så blir dom tysta. Chockade och lite avundsjuka lyser i deras ögon. För jag kan säga rakt ut, vi har det bättre än många andra. Våra chefer ser oss, som vi är. Att personkemi är det starkaste kriterierna för att jobba här, känns precis helt rätt. Det hade jag velat säga till mina tidigare arbetsgivare. Fler borde gå på de simpla kriterierna, istället för endast studier i bakfickan.

Om min syster, bästa vän, eller jag själv skulle få ett handikappat barn så skulle jag inte tveka om att tipsa just om Kolmårdens personliga assistans. När både uppdragsgivare och personal har det så bra ställt, så vet jag att det inte finns något att klaga över. Och om man är nöjd över något, så måste man få skryta om det eller givetvis tipsa vidare. Ni har alltså gjort ett bra jobb helt enkelt!

Sarah, assistent

error: Content is protected !!