PA önskas till aktiv ung kvinna i Solna

12 november 2020

  • Solna

    Personlig assistent

    Kommun: Solna

    Kvalifikationer

Jag är en kvinna i trettioårs åldern som bor i Solna. Är en aktiv kvinna som har assistenter dygnet runt. På dagarna jobbar jag deltid inom assistansbolaget som du kommer vara anställd i. På min fritid gör jag rätt olika saker, som att gå ut på stan och shoppa, gå på museum eller ta en tur i närområdet. Ibland vill jag koppla av med en bok på något fik eller hemma. Jag har ett stort intresse av historia och kultur och reser därför ofta till historiska platser. Eftersom vårt kontor ligger i Norrköping pendlar jag dit minst en gång i veckan. En arbetsdag hos mig kan därför variera. När jag är hemma har jag musik eller tvn på. Så det är sällan knäpptyst hemma.

Just nu söker jag någon som kan jobba 4-5 gånger i månaden som motsvarar 50%. Chans till ökning av tjänst finns. Du kommer även behöva hoppa in som timvikarie vid sjukfall. Schemat läggs månadsvis utifrån mina behov. Passen är dygnspass och läggs både på vardagar, helger och storhelger. Jag har 7 timmar jour vilket betyder att du får sova men kan bli väckt för att assisterar mig vid behov under natten.

Jag behöver assistans i vardagen. Arbetsuppgifterna varierar från dag till dag. Det kan vara allt ifrån att du hjälper mig med att tvätta, städa, laga mat och sköta hygienen som att duscha till att följa mig ut på äventyr.

Du som söker ska kunna vara flexibel och bekväm att jobba både i hemmiljö och ute. Du ska ha en förståelse för att jag planerar mina dagar själv och kan vara spontan. Du ska vara lyhörd och bekväm med att följa instruktioner. Du ska tala svenska och engelska flytande eftersom jag behöver stöd i kommunikationen både i Sverige och utomlands när jag reser. Du ska vara bekväm med att ringa samtal då jag behöver hjälp att göra vissa ärenden via telefon. Att du har körkort är ett krav då jag åker till Norrköping med privat bil. Du ska vara bredd på att ditt pass inte alltid börjar och slutar hemma hos mig utan kan ske ute på stan. Att du är social och öppensinnat är en plus i kanten.

Vi har kollektivavtal, friskvårdersättning och interna utbildningar.

Om anställningen

Är du  intresserad? Kontakta Björn Colliander

Björn