Välkommen till vårt nya hem!

13 januari 2020

Det är med stor glädje som jag sitter och skriver ett blogginlägg. Det var nog för exakt ett år sedan som jag skrev. jag vill minnas att min sista inlägg var om utredningen som hade satt skräcken ända in i ryggmärgen på mig. Det var även då det rådde kaos med regeringsbildningen.

Mycket och ingenting har hänt sedan dess. Den omtalade utredningen gick aldrig ut på remis. Regeringen har backat med lagförslag som skulle beröva tusentals människor att leva som andra. I regleringsbrevet till Försäkringskassan år 2020 begär man förklaring om varför allt färre beviljas assistans. Schablonen höjs dock inte mer än vad förra regeringen tyckte vara nödvändigt.

Här på Kolmårdens personliga assistans  gör vi mer framsteg. 2019 avslutades med att vi äntligen fick en kontor. Den Nya decenniet börjar vi med en ny och fresh hemsida. Bloggen kommer innehålla massa spännande inlägg där vi följer allt som händer inom assistansen!

Skribent