Björn Colliander
Verksamhetsledare

Grundaren och verksamhetsledaren är jag, Björn Colliander. Jag har en lång erfarenhet inom både statlig och kommunal sektor, men har även erfarenhet som vård- och behandlingspersonal samt personlig assistent.

Läs mer/Kontakta mig

Louise Persson
uppdragsansvarig

Jag, Louise har jobbat som assistent och samordnare inom andra verksamheter i LSS sedan gymnasietiden, och det är områden jag verkligen brinner för.

Läs mer/Kontakta mig

Ewa Andersson
Löneadministratör

Som förälder till en dotter med speciella behov har även jag många års erfarenhet av assistans i hemmet. Sedan tre år tillbaka har min dotter bott i sin egen lägenhet med assistans.

Läs mer/Kontakta mig

Linda Bergman
Uppdragsansvarig

Jag, Linda, har precis som Björn ett barn som har speciella behov. Därför har jag också erfarenhet av att ha personlig assistans i hemmet. Jag vet hur svårt det är med det eviga pusslandet som personlig assistent och jag kan ge stöd kring de vardagliga detaljerna.

Läs mer/Kontakta mig

Maral Galvani
Kommunikatör

Jag, Maral, bevakar kunskaper och politik inom det handikappolitiska området. Detta för att vi och våra uppdragsgivare skall veta vad som händer och ha möjligheter att tillvarata våra särskilda intressen.

Läs mer/Kontakta mig

Ann-Marie Pettersson
Ekonomisk rådgivare
Läs mer/Kontakta mig

Abdala M Nur (Abbe)
Kontaktperson och informatör på somaliska
Läs mer/Kontakta mig

Kontakta oss