Björn Colliander
Verksamhetschef/ägare

Verksamhetens grundare är jag, Björn Colliander. Förutom att vara pappa till en dotter med omfattande assistansbehov är jag också en mycket erfaren ”byråkrat” som gärna agerar ombud åt våra uppdragsgivare.

Läs mer/Kontakta mig

Linda Bergman
Uppdrags/rekryteringsansvarig

Jag, Linda, har i likhet med Björn ett barn med stora behov av personlig assistans. Även mitt yrkesliv har handlat om olika roller inom vård- och omsorg för personer i alla åldrar.

Läs mer/Kontakta mig

Ewa Andersson
Lön/ekonomiadministratör

Även om jag arbetar med våra löner och administration, så är jag också kunnig och erfaren inom personlig assistans. Min dotter bor sedan flera år i egen lägenhet med en egen assistentgrupp. För att livet skulle bli bra för min dotter har jag periodvis axlat rollen som arbetsledare för hennes assistenter.

Läs mer/Kontakta mig

Louise Stiller
Uppdragsansvarig

Jag, Louise har jobbat som assistent och samordnare inom andra verksamheter i LSS sedan gymnasietiden, och det är områden jag verkligen brinner för.

Läs mer/Kontakta mig

Maral Galvani
Kommunikatör och AIAIansvarig

Jag, Maral, bevakar kunskaper och politik inom det handikappolitiska området. Detta för att vi och våra uppdragsgivare skall veta vad som händer och ha möjligheter att tillvarata våra särskilda intressen.

Läs mer/Kontakta mig

Mari Harryson
Uppdragsansvarig

Jag är en person som älskar att samverka ,nätverka och utveckla för att hitta lösningar och driva frågor som gör skillnad. Att vara genuint och positivt nyfiken på människor ser jag som en framgångsfaktor hos mig själv. Min grundtanke är att alla jag möter har något att bidra med.

Läs mer/Kontakta mig

Ann-Marie Pettersson
Ekonomisk rådgivare
Läs mer/Kontakta mig

Abdala M Nur (Abbe)
Kontaktperson och informatör på somaliska
Läs mer/Kontakta mig